Matkapaketit

Toteutettuja matkapaketteja on tehty vuosien varrella kymmeniä per vuosi. Ryhmien koko on vaihdellut 10 – 400 henkilön välillä. Matkakohteiden etsintä ja matkajärjestelyt vievät yllättävän paljon kallisarvoista työaikaa. Meidän kauttamme saat matkapaketit vaivatta. Annamme monipuolisia ideoita reissulle ja toteutamme matkajärjestelyt alusta loppuun. Katso MATKAIDEOISTA esimerkkiohjelmat.

Lennot

Etsimme teille sopivimmat lentoaikatalut haluamillanne päivillä, varaamme ne puolestanne ja lähetämme liput 2 viikkoa ennen matkaa.

Bussikuljetukset

Tilaamme laadukkaat bussit ja ystävälliset bussikuskit ottamaan teidät vastaan lentokentällä.

Majoitus

Varaamalla kauttamme varmistat laadukkaan majoituksen kilpailukykyisin hinnoin.

Ohjelma

Katamaraanipurjehdus Nizzassa, kaupunkiajelu Trabanteilla Berliinissä, olutmaistatusta Prahassa ja paljon muuta. Ideoimme teille ohjelmavaihtoehtoja eri päiville ja hoidamme järjestelyt puolestanne. Ei valmiita paketteja –  räätälöimme jokaisen reissun tarpeidenne mukaan, sillä haluamme että juuri te saatte teille sopivimman elämyksen.

Ruokailut

Tunnelmallinen illallinen alppiravintolassa, italialaisella viinitilalla tai ranskalaisessa bistrossa – katsomme teille sopivimmat vaihtoehdot kohteesta ja varaamme ravintolat puolestanne.

Oppaat / Emännät / Isännät

Järjestämme koko ajalle tai erillisiin ohjelmaosioihin paikallisoppaan. Olemme saaneet erityistä kiitosta rennoista ja mukavista matkaoppaista, jotka pitävät ryhmästä hyvää huolta.

Tapahtumat

Järjestämme päivätapahtumia yrityksille ja ryhmille ympäri Suomea. Ideoimme aina alusta lähtien juuri teidän päiväänne jotain aivan uutta ja teidän näköisen päivän.

Matkakonsultointi

Matkasuunnittelun aloitusvaihe pienelle tai isolle ryhmälle voi viedä paljon aikaa, ja tehokas työaika on kortilla. Matkakonsultointi on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset apua reissun alkujärjestelyissä. Autamme teitä etsimään tarpeitanne vastaavan kohteen / lennot / majoituksen / tapahtumapaikan. Oikean paikan löydyttyä siirrämme järjestelyt teille.