One travels  – we travel!

Järjestämme laadukkaat yritysmatkat ammattitaidolla, tunteella ja sydämellä – kuin reissu olisi omamme. Kartoitamme teille sopivia kohteita ja kehitämme elämyksellistä ohjelmaa. Ideoimme ja etsimme jatkuvasti uusia yritysmatkakonsepteja. Ota yhteyttä, jos haluat luotettavan matkanjärjestäjän järjestämään teille säväyttävän ja ikimuistoisen reissun.

Ryhmiemme koot vaihtelevat 10 – 400 henkilön välillä. Toteutamme matkan lennoista yksityiskohtaiseen ohjelmaan tai autamme osassa matkajärjestelyjä. Säästämme aikaasi suunnittelulta sekä kilpailutamme parhaat palvelut. Laajat kontaktiverkkomme ovat kattavat – olipa kyseessä sporttinen reissu Alpeille tai kaupunkiloma gourmet -elämyksillä.

One Travels Consulting on rekisteröity Kilpailu-­ ja kuluttajaviraston ylläpitämään
valmismatkarekisteriin (www.kkv.fi) Matkatoimiston rekisteritunnus: 664/16/Mj.

Arvot

Ympäristö ja luonnonsuojelu on meille tärkeää. Teemme yhteistyötä kotimaisen, hiiilijalanjäljen hallintaan erikoistuneen Nordic Offset -yrityksen kanssa: https://nordicoffset.fi/.

Tarjoamme kerran vuodessa vähävaraisille perheille Hope ry:n kautta puuhapäivän. Tänä vuonna, 2019, puuhapäivä järjestetään eläinpiha Rehndahlissa, jossa lapset pääsevät kosketuksiin luonnon ja eläinten kanssa.

Suosimme eko -etiketillä varusteltuja hotelleja, palveluja sekä suoria lentoja välilaskujen sijaan.